Menu  Alberto

3 gangen 

(gang 1 en 2 + nagerecht - optie kaas +€3,00)  €41

3 gangen 

(gang 1 en 3 + nagerecht - optie kaas +€3,00) €47

4 gangen 

 volledige menu €55

 

 

Gang 1 

 

Antipasto misto (+/- 2 cvts)(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, verse zalm carpaccio,

Vitello Tonnato, gevulde paprika met Parmigianocreme, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 

 

Tagliere Parma (+/- 2 cvts)  (G)(M)

Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes,

Taggia olijven, Huisgemakte spelt focaccia brood.

 

 

Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Burrata DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Burrata DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread. 

 

 

Carpaccio di Manzo (M)

Rundscarpaccio , rucola, Grana schilfertjes, citrus olijfolie, paddestoel.

 Beef carpaccio, rocket salad, Grana shaves, mushroom, citrus olive oil.

 

 

Gegrild Sardientjes

Kruidenolie, verse slaatje.

 

 

 

 Carpaccio di Salmone Fresco

UITVERKOCHT

Carpaccio verse zalmfilet , rucola, citrus olijfolie, tomaatjes, dille.

Carpaccio of fresh salmon, chopped tomato, rocket salad, dille, citrus olive oil.

 

 

Vitello Tonnato (E)  

Carpaccio van kalfs roti, tonijnsausv/h huis, kappertjes uit Sicilië,
koud geserveerd

Carpaccio of veal roti, homemade tuna sauce , capers from Sicily, served cold 

 

 

Duo van Bruschetta pp (G)(M)(N)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham,

marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte. 

 

 

Gang 2

Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -

Max. 3 different pasta dish per table 

 

 

 

 

 

Penne Amatriciana

(G)(SD) 

Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant

With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy  

 

 

 

 

 

Maccheroncini alla Norma

(G) (M)(E)(SD)(Veg.) 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines,

 Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta

 House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines,

 Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta 

 

 

 

Maccheroncini alla Norcina 

(G)(E)(M)

 Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst,

Portobello's, zwarte truffelsaus

House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage,

Portobello's, black truffel sauce.

 

 

Tagliatelle Paglie e fieno

(G)(E)(S)

twee kleurige tagliatelle, 

Met scampis, gele courgette, kers tomaat, look,burrata

            Homemade  tagliatelle, prawns, yellow courgette

                 , garlic, cherry tomatoes, burrata             

 

 

Risotto Funghi e Spinaci 

(M)(VEG)

         Carnaroli rijst, verse spinazie, gesauteerde champignons,

afgewerkt met Pecorinokaas.

                               Carnaroli rice,  fresh spinach,  sauteed mushroom, Pecorino cheese                     

 

 

Linguine allo Scoglio

(G)(M)(SD)(W)(S)

Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes,
 Look, Tomaten,Witte wijn

Linguine, Prawns, Venus, Mussels,  seafood, 

Garlic, Tomatoes.  white wine

 

 

 

Cannelloni  Ricotta e Spinaci 

(G)(M)(E)(veg)

Opgerolde pasta, ricottakaas en verse spinazie, Grana DOP, bechamel,

                                   tomatensaus, gegratineerd in de oven.

Rolled homemade pasta, filled with ricotta cheese, spinach, Grana DOP. gratinated in the oven.

 

 

 

 

 

Gang 3

Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -

Max. 3 different  main dishes per table

 

 

 

 

 

 Osso Buco in rosso (G)(SD)

Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen

Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables,  served baked potatoes.

 

 

 

 

Filetto di Manzo e Pizzaiola(M)

Filet pure, tomatensaus, look, oregano,  gebakken aardappelen, warme groenten 

Fillet steak, tomatosauce, garlic and oregano, 

 baked potatoes, vegetables.

 

 

 Scaloppina alla Sorrentina  (SE)(M)(G)

Kalfslapje, tomatensaus, Burrata, basilicum,

gegratineerd in de oven,

gebakken aardappelen, warme groenten.

 Veal, tomato sauce, Burrata, basil,

finished in the oven baked potato, hot vegetables..

   

Salmone e Zucchina Gialla(G)

Zalmfilet, gele courgette saus, tomaatjes, Taggia ontpitte olijven, munt, 

gebakken aardappel,warme groenten.

Salmon fillet, yellow courgette sauce,  cherry tomatoes, Taggia pitted olives

served with hot vegetables and served with baked potatoes.

 

    Spada al Pistacchio 

Zwaardvisfilet op siciliaanse wijze, pistache saus uit Bronte.

Gebakken aardappelen, warme groenten

Swordfish sicilian style, pistacchio sauce from Bronte.

Served with baked potatoes and fresh salad.

 

 

  

Gang 4

 

 Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart (Optie kaas +€3,00)

Free  selection from our sweets menu (Cheese option +€3.00)