Menu  Alberto

3 gangen 

(gang 1 en 2 + nagerecht)  €41

3 gangen 

(gang 1 en 3 + nagerecht) €47

4 gangen 

 volledige menu €55

 

 

Gang 1 

 

Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,

Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW 

(G)(M)(E)

Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Parmaham,

Vitello Tonnato, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.

To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon,

Vitello Tonnato, Parma Ham, Provola cheese, accompanied with Piadina Romagna style.

 

Tagliere Parma (+/- 2 cvts)  (G)(M)

Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes,

Taggia olijven, Huisgemakte spelt focaccia brood.

 

Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread. 

 

Duo van Bruschetta (G)(M)(N)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham,

marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte. 

 

Gang 2

Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -

Max. 3 different pasta dish per table 

 

 

 

 

 

Penne Amatriciana (G)(SD) 

Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant

With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy  

 

 

 

Linguine Vongole(G)(W)

Verse vongole, look, olijf olie uit Sicilie, witte wijn

kerstomaten.

Fresh clams, garlic, Sicilian olive oil, 

cherry tomatoes, white wine

 

 

 

 

Maccheroncini alla Norma(G) (M)(E)(SD)(Veg.) 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines,

 Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta

 House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines,

 Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta 

 

 

Spaghetti Mare e Monti  ****Special****

(G)(W)(E)(S)(SE)

Met zeebaarbeelfilet, zalm, mosselen, zevruchten,,kerstomaten ,

champignons, tomaat, truffel olie.

With barberyfilet, salmon, seafood, mussels, cherry tomatoes, mushrooms. tomato, truffel oil. 

 

 

 

Maccheroncini alla Norcina (G)(E)(M)

****Special**** *

 Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst,

Portobello's, zwarte truffelsaus

House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage,

Portobello's, black truffel sauce.

 

 

Pappardelle Scampi e Melanzana e Burrata  (G)(E)(S)***Special***

Brede tagliatelle , scampis, aubergine, kerstomatjes , Burratacreme, geflambeerd met Italiaanse Brandy.

Large tagliatelle, prawns, aubergines, soft Burrata creamy saus, cherry tomatoes, flambed with italian Brandy.

 

 

Linguine allo Scoglio(G)(M)(SD)(W)(S)

Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes,
 Look, Tomaten,Witte wijn

Linguine, Prawns, Venus, Mussels,  seafood, 

Garlic, Tomatoes.  white wine

 

 

 

Pappardelle al Ragu' di Coniglio (G)(E)(M)

***SPECIAL***

Huisgedraaid brede tagliatelle, traag gegaard konijnenragout, champignons, 

ontpitTaggia olijven, Grana schilfers

Homemade large tagliatelle, slow cooked rabbit ragout,

mushrooms, pitted Taggia olives, Grana shaves.

 

 

Gang 3

Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -

Max. 3 different  main dishes per table

 

 

Guancia di Manzo***Special***

Traag gegaard runderwang, cashewnotensaus, Sangiovese, Oesterzwammen, 

geserveerd met seizoensgroenten en  gevuld aardappel.

Slow cooked beef cheek, cashew sauce, Sangiovese, oyster mushroom, 

served with seasonal vegetables and filled potato.

 

 

 Osso Buco in rosso (G)(SD)

Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen

Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables,  served baked potatoes.

 

 Anguilla alla Barese(G)

Gestoofde paling op wijze van Bari , Puglia, met groen en zwarte olijven, laurier, rode ui, witte wijn

gebakken aardappelen, warme groenten

 

 

 

Bistecca Gorgonzola(M)

Angus biefstuk, Gorgonzolasaus, lenteui,  gebakken aardappelen, warme groenten 

Angus beef steak, Gorgonzola sauce, spring oignon,

 baked potatoes, vegetables

 

 

 

Ombrina in salsa di Rapa Rossa

***Special***

Ombervisfilet (reuze zeebaars van de Middellandse zee) zachte rode bietsaus,

geconfijte tomaatjes gebakken aardappelen, warme groenten

Corvina filet (Seabass family), sweet red beet sauce,

confit tomatoes, baked potatoes, vegetables 

 

   

Salmone Calvolfiore e Scarola Stufata ***SPECIAL***

Zalmfilet, bloemkoolsaus, gestoofd andijvie, ontpit Taggia olijven , Taralli crumble, 

gebakken aardappelen, warme groenten.

Salmonfilet, coliflower sauce, stewed escarole, pitted Taggia olives,

baked potatoes,  vegetables.

 

 

 Saltimbocca alla Romana (G)(M)

 Kalfsmedaillons, Parmaham , salie, wittewijn

gebakken krielaardappelen, warme groenten, klassieker uit romeinse keuken,

 Veal medaillon, Parmaham, sage, white wine, served with hot vegetables and baked potatoes.

Gang 4

 

 Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart

Free  selection from our sweets menu