Menu Alberto
3 gangen
(gang 1 en 2 + nagerecht - optie kaas +€3,00) €41
3 gangen
(gang 1 en 3 + nagerecht - optie kaas +€3,00) €47
4 gangen
volledige menu €55
Gang 1
Antipasto misto (+/- 2 cvts)(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, verse zalm carpaccio,
Vitello Tonnato, gevulde paprika met Parmigianocreme, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Tagliere Parma (+/- 2 cvts) (G)(M)
Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes,
Taggia olijven, Huisgemakte spelt focaccia brood.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Burrata DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Burrata DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Carpaccio di Manzo (M)
Rundscarpaccio , rucola, Grana schilfertjes, citrus olijfolie, paddestoel.
Beef carpaccio, rocket salad, Grana shaves, mushroom, citrus olive oil.
Gegrild Sardientjes
Kruidenolie, verse slaatje.
Carpaccio di Salmone Fresco
UITVERKOCHT
Carpaccio verse zalmfilet , rucola, citrus olijfolie, tomaatjes, dille.
Carpaccio of fresh salmon, chopped tomato, rocket salad, dille, citrus olive oil.
Vitello Tonnato (E)
Carpaccio van kalfs roti, tonijnsausv/h huis, kappertjes uit Sicilië,
koud geserveerd
Carpaccio of veal roti, homemade tuna sauce , capers from Sicily, served cold .
Duo van Bruschetta pp (G)(M)(N)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham,
marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte.
Gang 2
Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -
Max. 3 different pasta dish per table
|
|
Penne Amatriciana (G)(SD) Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy
|
|
Maccheroncini alla Norma
(G) (M)(E)(SD)(Veg.) Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines, Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta
|
|
Maccheroncini alla Norcina (G)(E)(M) Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst, Portobello's, zwarte truffelsaus House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage, Portobello's, black truffel sauce.
Tagliatelle Paglie e fieno (G)(E)(S) twee kleurige tagliatelle, Met scampis, gele courgette, kers tomaat, look,burrata
Homemade tagliatelle, prawns, yellow
courgette , garlic, cherry tomatoes, burrata
Risotto Funghi e Spinaci (M)(VEG) Carnaroli rijst, verse spinazie, gesauteerde champignons, afgewerkt met Pecorinokaas. Carnaroli rice, fresh spinach, sauteed mushroom, Pecorino cheese
Linguine allo Scoglio (G)(M)(SD)(W)(S)
Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes, Linguine, Prawns, Venus, Mussels, seafood, Garlic, Tomatoes. white wine
|
|
Cannelloni Ricotta e Spinaci (G)(M)(E)(veg) Opgerolde pasta, ricottakaas en verse spinazie, Grana DOP, bechamel, tomatensaus, gegratineerd in de oven. Rolled homemade pasta, filled with ricotta cheese, spinach, Grana DOP. gratinated in the oven.
|
Gang 3
Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -
Max. 3 different main dishes per table
Osso Buco in rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen
Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables, served baked potatoes.
Filetto di Manzo e Pizzaiola(M)
Filet pure, tomatensaus, look, oregano, gebakken aardappelen, warme groenten
Fillet steak, tomatosauce, garlic and oregano,
baked potatoes, vegetables.
Scaloppina alla Sorrentina (SE)(M)(G)
Kalfslapje, tomatensaus, Burrata, basilicum,
gegratineerd in de oven,
gebakken aardappelen, warme groenten.
Veal, tomato sauce, Burrata, basil,
finished in the oven baked potato, hot vegetables..
Salmone e Zucchina Gialla(G)
Zalmfilet, gele courgette saus, tomaatjes, Taggia ontpitte olijven, munt,
gebakken aardappel,warme groenten.
Salmon fillet, yellow courgette sauce, cherry tomatoes, Taggia pitted olives
served with hot vegetables and served with baked potatoes.
Spada al Pistacchio
Zwaardvisfilet op siciliaanse wijze, pistache saus uit Bronte.
Gebakken aardappelen, warme groenten
Swordfish sicilian style, pistacchio sauce from Bronte.
Served with baked potatoes and fresh salad.
Gang 4
Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart (Optie kaas +€3,00)
Free selection from our sweets menu (Cheese option +€3.00)