JAARLIJKS VERLOF
VANAF MAANDAG 26/08/2024
T/M DINSDAG 10/09/2024
TERUG OPEN WOENSDAG
11/09/2024 VANAF 12.00UUR
h
|
|
Osso Buco in Rosso +/- 300g (G)(SD) Kalfsschenkel, Tomaat, Fijne Groentjes, Geserveerd met tagliatelle Veal shank, Tomato, Fine Vegetables, Served with tagliatelle
|
€26,50 |
Tagliata di Manzo +/-250g (M) Filet Pure in schelletjes Gesneden, Rucola, Grana DOP Geserveerd met seizoengroenten en gebakken aardappelen Fillet steak cut into slices, Rocket salad, Grana DOP Served with seasonal vegetables and baked Potatoes
|
€32,00 |
Costata di vitello 300-350gr ***Special*** (G) HELAAS UITVERKOCHT Kalfsribstuk (cote de veau standard a point gebakken) boter en salie, geflambeerd met Italiaanse Brandy. Geserveerd met seizoengroenten en aardappelen Vealchop, butter and sage sauce, flambeed with Italian Brandy.
Served with seasonal vegetables and Potatoes
|
€34,00 |
Stinchetto d'Agnello (400g)(SE) ***Special*** Lamsboutje , op lage temperatuur traag gegaard, paprika, rode, ui, tomaat, oregano gebakken aardappelen, warme groenten. Lam shank, slowly cooked, tomato sauce, peppers, oregano, red oignons,served with baked potatoes, hot vegetables.
|
€27,80 |
Saltimbocca alla Romana (G)(M) Kalfslapje, Parmaham, witte wijn, salie, gebakken aardappelen en warme groenten Veal, Parma ham, sage, Trebbiano white wine, baked potatoes andhot vegetables.
|
€26,80 |
Scaloppina alla Parmigiana (SE)(M)(G) ***Special*** Kalfslapje, tomatensaus, augergine Parmigiana, basilicum, gegratineerd in de oven, gebakken aardappelen, warme groenten. Veal, tomato sauce, Parmigiana aubergine, basil, finished in the oven baked potato, hot vegetables..
|
€27,70 |
Filetto di Manzo Pizzaiola +/-250g (M) Runds filet pur , tomaat, look, oregano. Geserveerd met seizoengroenten en gebakken aardappelen. Filet steak, tomato sauce, garilc and oregano. Served with seasonal vegetables and baked Potatoes.
|
€32,50 |
Frittura di Paranza ***SPECIAL (G)(S)(W)*** Traditioneel schotel van gefrituurd mix van voornamelijk kleine visjes zoals, sardien, kleine tong, kleine inktvis, pulpjes, ansjovis, spiering, sephia, scampi, gamba, rode mul en gefrituurde groenten en huisgemaakte aardappel chips. Geserveerd met tartaarsaus v/h huis. NB Paranza was een klein visserboot, het overblijfsel van de dag was meestal van klein formaat en voor een armere publiek. Vandaag is dit wel een speciliteit geworden!
|
€29,90 |
Grigliata Mista di Pesce (W)(S)
NB (vis soorten kunnen afwijken!) Mix grill van vis met Gamba’s, Corvina, Zalmfilet, Zwaardvis, rog, vis van de dag, geparfumeerde Olijfolie geserveerd met frisse salade en aardappelen in de oven Mixed grill of fish with big prawn, Corvina fish, salmon fillet, swordfish,skate, catch of the day, Flavoured olive oil served with fresh salad and oven-baked potatoes NB( fish types may vary)
|
€29,00 |
Filetto di Salmone Zucchine Gialle (G)***Special*** Zalmfilet , gele courgette saus, tomaatjes, Taggia ontpitte olijven, munt, gebakken aardappel, warme groenten. Salmon fillet, yellow courgette sauce, cherry tomatoes, Taggia pitted olives served with hot vegetables and served with baked potatoes.
|
€29.60 |
Spada al Pistacchio *** Special*** Zwaardvisfilet op siciliaanse wijze, pistache saus uit Bronte. Gebakken aardappelen, warme groenten Swordfish sicilian style, pistacchio sauce from Bronte. Served with baked potatoes and fresh salad.
|
€29,80 |
NB : Pasta als bijgerecht/ ter vervanging is altijd supplement € 4,50 Side order pasta/ replacement, is always a supplement dish €4,50 |
|
Costata di vitello 300-400gr
***Special*** (G)
Kalfsribstuk (cote de veau standard a point gebakken)
boter en salie, geflambeerd met Italiaanse Brandy.
Geserveerd met seizoengroenten en aardappelen
Vealchop, butter and sage sauce,
flambeed with Italian Brandy.
Served with seasonal vegetables and Potatoes.