Menu Valentijn 2023
Uitzonderlijk open op dinsdag 14/2/2023
Reservatie op voorhand gewenst
NB menu voor de hele tafel behalve kinderen
A la Carte:
Voorgerechten:
|
|
Bruschetta Pomodoro (per stuk/by piece) (Vegan) (G)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil |
2,90 |
Crostini Ricotta e Crudo (per stuk/by piece) (G)(M)(P) Huisgemaakte kleine toastjes met Parma ham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte Homemade small toasts with Tuscan ham, marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte. |
3,20 |
Peperonata (Vegan) ook voor 2p(G)(SD) Om te delen (2 pers) zomerse dip bereiding van geroosterde paprikas, ui, look, tomaat basilicum, geserveerd met geroosterd brood. Wordt koud gerserveerd To share (2 pers) summer dip preparation of roasted peppers, onion, garlic, tomato basil, served with toasted bread. Served cold
|
€10,50 |
Caponata (Vegan)(Sicilie) ook voor 2p (G)(N)(SD)
Om te delen (2 pers) typisch siciliaans zoet zuur bereiding van gebakken aubergines, geroosterde amandelen, olijven, gemarineerde rozijnene, tomaat, rode ui, basilicum, geserveerd met geroosterd brood To share (2 pers) typical sicilian sweet and sour preparation of fried aubergines, roasted almonds, olives, marinated sultanas tomato, red onion, basil, served with toasted bread
|
€11,00 |
Vitello Tonnato (E)
Carpaccio van kalfs roti, tonijnsaus Carpaccio of veal roti, tuna sauce v/h house, capers from Sicily, served cold
|
€12,00 |
Salmone Marinato
Carpaccio van citrus gemarineerde zalm, rode ui, roze peper, toastje Carpaccio of citrus marinated salmon, red onion, pink pepper, toast |
€14,40 |
Hoofdgerechten: Pastas:
Melanzana alla Parmigiana (G)(M)(Veg.) +/-350g
Traditionele aubergine schotel "lasagna", tomaat, Traditional aubergine dish "lasagna", tomato, basil, Parmigiano in the oven |
€16,50 |
Lasagna all'Emiliana (G)(M)(SD)(E) +/- 400g Met Huisbereide Ragu' Bolognesesaus, Bechamel saus, Grana DOP With home-made Ragu' Bolognese sauce, Bechamel sauce, Grana DOP
|
€15,50 |
Tagliatelle al Ragu' (G)(SD)(E) +/-120g
Aangepast recept! Op de typische Bologna wijze
Traditional recipe typical rom Bologna; |
€14,90 |
Penne Amatriciana (G)(SD) +/- 150g
Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy
|
€17,50 |
Spaghetti Carbonara (G)(M) +/- 150g
Traditioneel,..., geen room en licht gezouten zoals het hoort! Traditional,..., no cream and extra savoury! Met Authentieke Guanciale spek, ei, Grana DOP, zwarte peper With Authentcal Guanciale bacon, egg, Grana DOP, black pepper
|
€17,00 |
Spaghetti all'Ortolana (G)(SD) (Vegan) +/- 150g
Met paprika, aubergines, look, broccoli, wortelen, courgetten, tomaat, olijven, licht pikant With peppers, aubergines, garlic, broccoli, carrots, courgettes, tomatoes, olives, slightly spicy
|
€17,80 |
Linguine Arrabbiata (Migliorata) (G)(M)(Veg.) +/-150g
Met verse tomaat, ui, look, Bufala, zwarte olijven, basilicum, licht pikant With fresh tomato, onion, garlic, Bufala, black olives, basil, little spicy
|
€17,70 |
Maccheroncini alla Norma(G) (M)(E)(SD) (Veg.) +/- 120g Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines, Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta |
€17,50 |
Linguine allo Scoglio +/- 150g (G)(M)(SD)(W)(S)
Linguine, Scampis, Gamba, Vongole, Mosselen, Schelpjes, Linguine, Prawns, big prawn, Vongole, Mussels, Garlic, Tomatoes, White wine
|
€19,20 |
Linguine alle Vongole Veraci 150g (G)(W)
met verse vongole schelpjes With fresh venus shells
|
€19,50 |
Tagliatelle al Salmone fresco +/- 120g (G)(M)(E)(SD)
Huisgemaakte tagliatelle, verse zalmfilet, ui, rose saus, geflambeerd met vodka Home-made tagliatelle, fresh salmon fillet, onion, pink sauce, flambéed with vodka |
€18,00 |
Hoofdgerechten Vlees en Vis:
|
|
Tagliata di Manzo (M)
Biefstuk in Schelletjes Gesneden, Rucola, Grana DOPGeserveerd met seizoengroentenen Aardappelen Steak cut into slices,Rocket salad, Grana DOP Served with seasonal vegetablesand Potatoes
|
€25,00 |
Osso Buco in Rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, Tomaat, Fijne Groentjes, Geserveerd met tagliatelle Veal shank, Tomato, Fine Vegetables, Served with tagliatelle
|
€22,50 |
Saltimbocca alla Romana (G)(M)
Kalfsmedaillons, Parma ham,salie, Witte Wijn Geserveerd met seizoengroentenen Aardappelen Veal medallions, Parma ham,sage, white wine Served with seasonal vegetables and Potatoes
|
€23,00 |
Salmone Sedano rapa e Tartufo (S)
Zalmfilet,zachte knolseldersaus, gekonfijt tomaatjes, verse zwarte truffel uit Italie, gebakken aardappelen, warme groenten Salmon filet, fresh rocketsald pesto , confit tomatoes, baked potatoes, vegetables
|
€25,00 |
Seppia Ripiena alla Pugliese (G)(M)(N)
-Tradioneel gerecht uit Puglia - Opgevulde Sephia( zeekat- familie v. inktvis), frisella brood, Pecorino, look, olijven uit Taggia, amandelen, appelsienzesten, witte wijn geserveerd met gebakken aardappelen, warme groenten Traditional dish from Puglia Filled seakat, Frisella bread, Pecorino cheese, garlic, Taggia olives, almonds, orange peel, white wine, serve with baked potatoes, hot vegetables.
|
€27,00 |
Branzino griglia
Verse zeebaars 4-600g, lekker op de grill, frisse salade, gebakken aardappelen. Grilled seabreem 4-600g, fresh salad, baked potatoes. |
€25,00 |