JAARLIJKS VERLOF/ We are closed on :
w. 31/5/2023 - w. 7/6/2023 INCL.
We zijn terug open op donderdag 8 juni vanaf 12.00 uur
We are open again on Thursday 8 June at 12.00.
Menu Alberto
3 gangen
(gang 1 en 2 + nagerecht) €41
3 gangen
(gang 1 en 3 + nagerecht) €47
4 gangen
volledige menu €55
Gang 1
Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,
Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW
(G)(M)(E)
Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Parmaham,
Vitello Tonnato, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.
To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon,
Vitello Tonnato, Parma Ham, Provola cheese, accompanied with Piadina Romagna style.
Tagliere Parma (+/- 2 cvts) (G)(M)
Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes,
Taggia olijven, Huisgemakte spelt focaccia brood.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Duo van Bruschetta (G)(M)(N)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham,
marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte.
Gang 2
Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -
Max. 3 different pasta dish per table
|
|
Penne Amatriciana (G)(SD) Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy
Linguine Vongole(G)(W) Verse vongole, look, olijf olie uit Sicilie, witte wijn kerstomaten. Fresh clams, garlic, Sicilian olive oil, cherry tomatoes, white wine
|
|
Maccheroncini alla Norma(G)
(M)(E)(SD)(Veg.) Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines, Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta
Spaghetti Mare e Monti ****Special**** (G)(W)(E)(S)(SE) Met zeebaarbeelfilet, zalm, mosselen, zevruchten,,kerstomaten , champignons, tomaat, truffel olie. With barberyfilet, salmon, seafood, mussels, cherry tomatoes, mushrooms. tomato, truffel oil.
|
|
Maccheroncini alla Norcina (G)(E)(M) ****Special**** * Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst, Portobello's, zwarte truffelsaus House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage, Portobello's, black truffel sauce.
Pappardelle Asparagi e Salmone +/- 150g (G)(E)(S)***Special*** Groene asperges, gele kerstomatjes uit Vesuviusgebied, verse zalmfilet, tomaat. Green asparagus, yellow cherry tomatoes from Vesuvius, fresh salmonfillet.
Linguine allo Scoglio(G)(M)(SD)(W)(S)
Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes, Linguine, Prawns, Venus, Mussels, seafood, Garlic, Tomatoes. white wine
|
|
Tagliatelle Scampi e Rapa Rossa***SPECIAL*** Scampis, zachte rodebietsaus, gele tomatjes uit Vesuvius, gedehydrateerde appelsienzesten Prawns, redbeet sauce, yellow tomatoes from Vesuvius, dehydrated orangepeel. |
Gang 3
Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -
Max. 3 different main dishes per table
Guancia di Manzo***Special***
Traag gegaard runderwang, cashewnotensaus, Sangiovese, Oesterzwammen,
geserveerd met seizoensgroenten en gevuld aardappel.
Slow cooked beef cheek, cashew sauce, Sangiovese, oyster mushroom,
served with seasonal vegetables and filled potato.
Osso Buco in rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen
Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables, served baked potatoes.
Anguilla alla Barese(G)
Gestoofde paling op wijze van Bari , Puglia, met groen en zwarte olijven, laurier, rode ui, witte wijn
gebakken aardappelen, warme groenten
Bistecca Gorgonzola(M)
Angus biefstuk, Gorgonzolasaus, lenteui, gebakken aardappelen, warme groenten
Angus beef steak, Gorgonzola sauce, spring oignon,
baked potatoes, vegetables
Ombrina in salsa di Rapa Rossa
***Special***
Ombervisfilet (reuze zeebaars van de Middellandse zee) zachte rode bietsaus,
geconfijte tomaatjes gebakken aardappelen, warme groenten
Corvina filet (Seabass family), sweet red beet sauce,
confit tomatoes, baked potatoes, vegetables
Salmone Calvolfiore e Scarola Stufata ***SPECIAL***
Zalmfilet, bloemkoolsaus, gestoofd andijvie, ontpit Taggia olijven , Taralli crumble,
gebakken aardappelen, warme groenten.
Salmonfilet, coliflower sauce, stewed escarole, pitted Taggia olives,
baked potatoes, vegetables.
Saltimbocca alla Romana (G)(M)
Kalfsmedaillons, Parmaham , salie, wittewijn
gebakken krielaardappelen, warme groenten, klassieker uit romeinse keuken,
Veal medaillon, Parmaham, sage, white wine, served with hot vegetables and baked potatoes.
Gang 4
Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart
Free selection from our sweets menu
Menu Ciao Bello
(pizza menu)
3 gangen €35
Gang 1
Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,
Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Duo van Bruschetta(G)(M)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio suace from Bronte.
Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW
(G)(M(E)
Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato,
Provola Campana, Parmaham, huisgemaakte Piadina.
To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato, Provola cheese, acompanied with Piadina Romagna style.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M) ****NIEUW****
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Tagliere di Parma (M)(G)****NIEUW****
Om te delen plankje, Parmaham, Burrata uit Puglia, Tomaatjes,
Taggia ontpitten olijven, geserveerd met spelt Focacciabrood v/h huis.
Platter to share, Parmaham, Burrata from Apulia, cherry tomatoes,
Taggia pitted olives, served with homemade spelt focaccia bread
*****
Gang 2
Vrije pizza selectie naar keuze
Free selection from our pizza menu
******
Gang 3
DESSERT A LA CARTE
A la Carte:
Voorgerechten:
Bruschetta Pomodoro (per stuk/by piece) (Vegan) (G)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil
|
€3,20 |
Crostini Ricotta e Crudo (per stuk/by piece) (G)(M)(P)
Huisgemaakte kleine toastjes met Parma ham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte Homemade small toasts with Parma ham, marinated ricotta cheese, pistacchio sauce from Bronte.
|
€3,40 |
Peperonata (Vegan) ook voor 2p(G)(SD) Om te delen (2 pers) zomerse dip bereiding van geroosterde paprikas, ui, look, tomaat basilicum, geserveerd met geroosterd brood. Wordt koud gerserveerd To share (2 pers) summer dip preparation of roasted peppers, onion, garlic, tomato basil, served with toasted bread. Served cold
|
€12,50 |
Caponata (Vegan)(Sicilie) ook voor 2p (G)(N)(SD) Om te delen (2 pers) typisch siciliaans zoet zuur bereiding van gebakken aubergines, geroosterde amandelen, olijven, gemarineerde rozijnen, tomaat, rode ui, basilicum, selderij geserveerd met geroosterd brood To share (2 pers) typical sicilian sweet and sour preparation of fried aubergines, roasted almonds, olives, marinated sultanas tomato, red onion, basil, celery, served with toasted bread
|
13,00 |
Vitello Tonnato (E)
Carpaccio van kalfs roti, tonijnsaus Carpaccio of veal roti, tuna sauce v/h house, capers from Sicily, served cold
|
€15,50 |
Melanzana Parmigiana (G)
Traditionele aubergine schotel "lasagna", tomaat, Traditional aubergine dish "lasagna", tomato, basil, Parmigiano in the oven
|
€16,20 |
Portobello (G)(M) Opgevulde Portobello paddestoel/ Parmaham / Crema Parmigiano saus/zwarte Truffelsaus, in de oven Stuffed Portobello mushroom/ Parma ham/ Crema Parmigiano sauce/ black truffle sauce, in the oven
|
€14,80 |
Salmone Marinato (G)
Carpaccio van citrus gemarineerde zalm, rode ui, roze peper, toastje Carpaccio of citrus marinated salmon, red onion, pink pepper, toast
|
€16,40 |
Carne Salada (G)
Carpaccio van gemarineerde beefstuk, voor 2 weken, op wijze van Trentino Noord Italie Carpaccio marinated beef, 2 weeks , Trentino Style.
|
€18.00 |
Hoofdgerechten
Pasta's:
|
|
Spaghetti Carbonara (G)(SD) +/- 150g
Traditioneel,..., geen room en licht gezouten zoals het hoort!
Traditional,..., no cream and extra savoury! Met Authentieke Guanciale spek, ei, Grana DOP, zwarte peper en niets anders,...! With Authentcal Guanciale bacon, egg, Grana DOP, black pepper, nothing else,...!
|
€17,80 |
Maccheroncini alla Norma (G) (M)(E)(SD) (Veg.) +/- 150g Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines, Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta
|
€17,50 |
Penne Amatriciana 80-150g (G)(SD) Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy
|
€10,80/ €17,50 |
Spaghetti Mare e Monti ****Special**** +/- 100 +/- 160g(G)(W)(E)(S)(SE) Met zeebaarbeelfilet, zalm, mosselen, zevruchten,,kerstomaten , champignons, tomaat, truffel olie. With barberyfilet, salmon, seafood, mussels, cherry tomatoes, mushrooms. tomato, truffel oil.
|
€20.80 |
Lasagna all'Emiliana +/- 300g Met huisgemaakte traditioneel Bolognese ragu', Bechamel sauce en Grana DOP With home-made Ragu' Bolognese sauce, Bechamel sauce, Grana DOP
|
€15,50 |
Linguine alle Vongole +/- 150g (G)(W)
Linguine, Vongole, Linguine, Venus, Garlic, Tomatoes, White wine
|
€19,50 |
Linguine allo Scoglio +/- 150g (G)(M)(SD)(W)(S)
Linguine, Scampis, Gamba, Vongole, Mosselen, Schelpjes, Linguine, Prawns, big prawn, Vongole, Mussels, Garlic, Tomatoes, White wine
|
€19,20 |
Papparedelle Asparagi e Salmone +/- 150g (G)(E)(S)***Special*** Groene asperges, gele kerstomatjes uit Vesuviusgebied, verse zalmfilet, tomaat. Green asparagus, yellow cherry tomatoes from Vesuvius, fresh salmonfillet.
|
€19,80 |
Maccheroncini alla Norcina+/- 150g (G)(M)(S Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst, Portobello's, zwarte truffelsaus House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage, Portobello's, black truffel sauce. |
€19,80 |
Hoofdgerechten Vlees en Vis: |
|
Tagliata di Manzo (M) Angus Biefstuk in Schelletjes Gesneden, Rucola, Grana DOPGeserveerd met seizoengroentenen Aardappelen Angus Steak cut into slices, Rocket salad, Grana DOP Served with seasonal vegetables and Potatoes.
|
€25,00 |
Osso Buco in Rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, Tomaat, Fijne Groentjes, Geserveerd met tagliatelle Veal shank, Tomato, Fine Vegetables, Served with tagliatelle
|
€22,50 |
Orata alla Griglia +/- 450g
Dorade Royale lekker op de grill, gebakken aardappelen, frisse salade. Grilled Royal Seabream, baked potatoes, fresh salad
|
€25,00 |
Cotoletta alla Bolognese +/-3-400g (S) (G)***Special***
Kalfsribstuk gepaneerd op wijze van Bologna, Parmaham, Grana DOP, afgewerkt in de oven, gebakken aardappelen, warme groenten Bologna style Breaded veal, Parmaham, Grana DOP, finished in the oven, baked potatoes, vegetables
|
29,50 |
Saltimbocca alla Romana (G)(M) Kalfsmedaillons, Parmaham , salie, wittewijn gebakken krielaardappelen, warme groenten, klassieker uit romeinse keuken, Veal medaillon, Parmaham, sage, white wine, served with hot vegetables and baked potatoes. |
€25,80 |
Costata di Vitello +/-3-400g ***Special** Kalfsribstuk (cote de veau), geflambeer met italiaanse cognac en verse salie. Gebakken aardappelen, warme groenten. Vealchop, flambeed with Italian Brandy en fresh sage, baked potatoes, hot vegetables.
|
€29,00 |
Salmone Calvolfiore e Scarola (G) Zalmfilet, bloemkoolsaus, gestoofd andijvie, ontpit Taggia olijven , Taralli crumble, gebakken aardappelen, warme groenten. Salmonfilet, coliflower sauce, stewed escarole, pitted Taggia olives, baked potatoes, vegetables.
|
25,70 |
Anguilla alla Barese(G)***Special*** Gestoofd paling op wijze van Bari , Puglia, met groen en zwarte olijven, laurier, rode ui, witte wijn, gebakken aardappelen, warme groenten
|
€29.00 |
Grill Mix Pesce (S) (W)
NB (vis soorten kunnen afwijken!) Mix grill van vis met Gamba’s, Corvina, Zalmfilet, Zwaardvis, rog, vis van de dag, geparfumeerde Olijfolie geserveerd met frisse salade en aardappelen in de oven Mixed grill of fish with big prawn, Corvina fish, salmon fillet, swordfish, skate, catch of the day, Flavoured olive oil served with fresh salad and oven-baked potatoes NB( fish types may vary) |
€27,00 |