Menu PASEN

Op zondag 17 april en

maandag 18 april

 

Reservatie op voorhand gewenst

 

 

NB menu voor de hele tafel behalve kinderen

Gang 1, 2 en 4 €35pp (pasta gang als hoofdgerecht)

4 gangen €50pp (volledige menu) 

 

Gang 1

Carne Salada 

Specialiteit uit Trentino Noord Italie, rund ossehaas met een droging van minstens 20 dagen,

pijnboompitten, Pecorino uit Sardinie

of

Farinata uit Genua(V)

Specialiteit op basis van kikkererwten, oesterzwammen, broccoli

of

Carpaccio Spada

zwaardvis, 3 soorten pepers, granaatappelazijn, limoen

 

 

Gang 2

Pappardelle Ragu' d'agnello

Brede tagliatelle, lamsragout, geroosterde amandel

of

 

Gnocchi alla sorrentina(V)

Huisgemaakte aardappelpasta, verse tomaat, basilicum, Bufala DOP

of

Risotto Vongole e Asparagi

Carnaroli rijst,  verse vongole, groene asperges, tomaatjes

 

 

Gang 3 

Quaglia ripiena alla Veneta

Gevulde kwartel/Barolo wijn reductie/gecarameliseerde jong ui/

kriel aardappelen/ sezoensgroenten

of

Razza alla Pescatora

Rogvleugel, schelpjes, tomaat, witte wijn, seizoensgroenten, krielaardappelen

of

Melanzana alla Parmigiana(V)

 

Aubergine oven schotel in laagjes,  Grana DOP,  tomaat, basilicum

 

Gang 4

Uovo di Pasqua

Paas eitje, donkere Callebaut chocolade, mascarpone en aardbeisaus vulling