Voorgerechten  
 Montanarina Classica (diameter +/- 8cm) (Veg.)

Mini gefrituurde pizzatje typisch van uit de

Napolitaanse traditie geserveerd

met tomaat, Grana en basilicum

 

 

Verdure Gratinate (Veg.) **Special**

Duo van opgevulde courgette: Taggia olijven/munt/look en

opgevulde aubergine/ tomaat/ui/broodkruim/Parmigiano,

 gegratineerd in de oven

 

 

Involtino di Verza e vitello 

 

Opgerolde Savooikool, kalfsgehakt, creme van Grana saus

 

 

Carpaccio di ombrina

Ombervis carpaccio (reuze zeebaars van de Middelllandse zee),

 

citrus olie, roze peper, dille, geroosterd brood.

 

 

Primi Piatti

 

 

Risotto Zucca Gialla e Salsiccia 

Risotto Carnaroli, pompoen
Toscaanse Worst, Ui, Basilicum,
Afgeroomd met Grana DOP

 

 

Calamarata Spada e Menta

Zwart-wit korte buize pasta, zwaardvisfilet, taggiasche olijven
Look, Tomaatjes, Witte Wijn, pijnboompitten

 

Tagliolini Scampi e Pesto di Pistacchi 

Fijne tagliatelle, scampis, pistache saus uit Sicilie, tomaatjes,

 

crumble van Taralli koekjes uit Puglia

 

 

Maccheroncini alla Norma(G) (M)(Veg.)

 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, 
Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde
Ricotta

 

 

Secondi piatti

 

 

Salmone in Crosta di Zucchine

Zalmfilet, korst van courgette en Grana DOP, seizoen groenten,

 

gebakken aardapelen

 

 

Coniglio alla cacciatora

Konijnenbout, in de oven, tomaat, champignons,

Taggiasche olijven, witte wijn, aardappelen

 

 

Dessert

 

 

Soufflé d'arancio

Luchtig appelsien gebakje, yoghurt en mascarpone saus, rode vruchten