Menu PASEN 2023
Uitzonderlijk open ook op maandag 10/4/2023 vanaf 17.00 uur
Reservatie op voorhand gewenst
NB menu voor de hele tafel behalve kinderen
A LA CARTE:
Voorgerechten:
|
|
Bruschetta Pomodoro (per stuk/by piece) (Vegan) (G)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil |
3,20 |
Crostini Ricotta e Crudo (per stuk/by piece) (G)(M)(P) Huisgemaakte kleine toastjes met Parma ham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte Homemade small toasts with Tuscan ham, marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte. |
3,40 |
Peperonata (Vegan) ook voor 2p(G)(SD) Om te delen (2 pers) zomerse dip bereiding van geroosterde paprikas, ui, look, tomaat basilicum, geserveerd met geroosterd brood. Wordt koud gerserveerd To share (2 pers) summer dip preparation of roasted peppers, onion, garlic, tomato basil, served with toasted bread. Served cold
|
€12,50 |
Caponata (Vegan)(Sicilie) ook voor 2p (G)(N)(SD) Om te delen (2 pers) typisch siciliaans zoet zuur bereiding van gebakken aubergines, geroosterde amandelen, olijven, gemarineerde rozijnene, tomaat, rode ui, basilicum, geserveerd met geroosterd brood To share (2 pers) typical sicilian sweet and sour preparation of fried aubergines, roasted almonds, olives, marinated sultanas tomato, red onion, basil, served with toasted bread
|
€13,00 |
Vitello Tonnato (E)
Carpaccio van kalfs roti, tonijnsaus Carpaccio of veal roti, tuna sauce v/h house, capers from Sicily, served cold
|
€15,50 |
Salmone Marinato (G)
Carpaccio van citrus gemarineerde zalm, rode ui, roze peper, toastje Carpaccio of citrus marinated salmon, red onion, pink pepper, toast |
€16,40 |
Hoofdgerechten: Pastas:
|
|
Penne Amatriciana (G)(SD) +/- 150g
Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy
|
€17,50 |
Maccheroncini alla Norma(G) (M)(E)(SD) (Veg.) +/- 120g Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines, Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines, Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta |
€17,50 |
Linguine alle Vongole +/- 150g (G)(W)
Linguine, Vongole, Linguine, Venus, Garlic, Tomatoes, White wine |
€19,50 |
Linguine allo Scoglio +/- 150g (G)(M)(SD)(W)(S)
Linguine, Scampis, Gamba, Vongole, Mosselen, Schelpjes, Linguine, Prawns, big prawn, Vongole, Mussels, Garlic, Tomatoes, White wine
|
€19,20 |
Hoofdgerechten Vlees en Vis:
|
|
Tagliata di Manzo (M)
Biefstuk in Schelletjes Gesneden, Rucola, Grana DOPGeserveerd met seizoengroentenen Aardappelen Steak cut into slices,Rocket salad, Grana DOP Served with seasonal vegetablesand Potatoes
|
€25,00 |
Osso Buco in Rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, Tomaat, Fijne Groentjes, Geserveerd met tagliatelle Veal shank, Tomato, Fine Vegetables, Served with tagliatelle
|
€22,50 |
Ombrina Porro e Zafferano
Ombervisfilet (reuze zeebaars uit Middellandse zee) prei en saffraansaus, verse tomatencoulis gebakken aardappelen, warme groenten Corvinafilet, leak en saffronsauce, fresh tomato coulis, baked potatoes, vegetables
|
€25,50 |