JAARLIJKS VERLOF/ We are closed on :

w. 31/5/2023 - w. 7/6/2023 INCL.

 

We zijn terug open op donderdag 8 juni vanaf 12.00 uur

We are open again on Thursday 8 June at 12.00.

 

Menu  Alberto

3 gangen (gang 1 en 2 + nagerecht)  €41

3 gangen (gang 1 en 3 + nagerecht) €47

4 gangen  - volledige menu €55

 

Gang 1

 

Antipasto misto (+/- 2 cvts)(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,

Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW 

Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato, 

Parmaham, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.

To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato,

Parma ham, Provola cheese, accompanied with Piadina Romagna style.

 

Tagliere Parma (+/- 2 cvts)  (G)(M)

Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes, Taggia olijven,

Huisgemakte spelt focaccia brood.

 

Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread. 

 

Duo van Bruschetta (G)(M)(N)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte.  

 

 

*****

Gang 2

Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -

Max. 3 different pasta dish per table

 

 

 

 

 

 

 

 

Linguine Vongole(G)(W)

Verse vongole, look, olijf olie uit Sicilie, witte wijn

kerstomaten.

Fresh clams, garlic, Sicilian olive oil, 

cherry tomatoes, white wine

 

 

 

 

Maccheroncini alla Norma(G) (M)(E)(SD)(Veg.) 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines,

 Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta

 House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines,

 Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta 

 

 

 

Maccheroncini alla Norcina (G)(E)(M)

****Special**** *

 Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst,

Portobello's, zwarte truffelsaus

House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage,

Portobello's, black truffel sauce.

 

 

Linguine allo Scoglio(G)(M)(SD)(W)(S)

Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes,
 Look, Tomaten,Witte wijn

Linguine, Prawns, Venus, Mussels,  seafood, 

Garlic, Tomatoes.  white wine

 

 

 

 

Tagliatelle Scampi  e Rapa Rossa***SPECIAL***

Scampis, zachte rodebietsaus, gele tomatjes uit Vesuvius,

gedehydrateerde appelsienzesten

Prawns, redbeet sauce, yellow tomatoes from Vesuvius,

dehydrated orangepeel.

 

 

 

 

 

Gang 3

Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -

Max. 3 different  main dishes per table

 

 

Guancia di Manzo ***Special***

Traag gegaard runderwang, cashewnotensaus, Sangiovese, Oesterzwammen, 

geserveerd met seizoensgroenten en  gevuld aardappel.

Slow cooked beef cheek, cashew sauce, Sangiovese, oyster mushroom, 

served with seasonal vegetables and filled potato.

 

 

 Osso Buco in rosso (G)(SD)

Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen

Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables,  served baked potatoes.

 

  Anguilla alla Barese(G)

Gestoofd paling op wijze van Bari , Puglia, met groen en zwarte olijven, laurier, rode ui, witte wijn

gebakken aardappelen, warme groenten

 

 

Ombrina in salsa di Rapa Rossa

***Special***

Ombervisfilet (reuze zeebaars van de Middellandse zee) zachte rode bietsaus,

geconfijte tomaatjes gebakken aardappelen, warme groenten

Corvina filet (Seabass family), sweet red beet sauce,

confit tomatoes, baked potatoes, vegetables 

   

Salmone Porro e Zafferano  - 

Zalmfilet, prei en saffraansaus, verse tomatencoulis 

gebakken aardappelen, warme groenten

Salmon filet, leak en saffronsauce,  fresh tomato coulis, baked potatoes, vegetables

 

 

 Saltimbocca alla Romana (G)(M)

 Kalfsmedaillons, Parmaham , salie, wittewijn

gebakken krielaardappelen, warme groenten, klassieker uit romeinse keuken,

 Veal medaillon, Parmaham, sage, white wine, served with hot vegetables and baked potatoes. 

 

*****

Gang 4

 

 

 Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart

Free  selection from our sweets menu 

 

 

Menu Ciao Bello

(pizza menu)

3 gangen €35

 

 Gang 1 

 

Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,

Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 

 

Duo van Bruschetta(G)(M)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio suace from Bronte.

 

Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW 

Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato, 

Parmaham, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.

To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato,

Parma ham, Provola cheese, acompanied with Piadina Romagna style.

 

 

 

 Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M) ****NIEUW****

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread.

 

 

Tagliere di Parma (M)(G)****NIEUW****

Om te delen plankje, Parmaham, Burrata uit Puglia, Tomaatjes,

Taggia ontpitten olijven, geserveerd met spelt Focacciabrood v/h huis.

Platter to share, Parmaham, Burrata from Apulia, cherry tomatoes,

Taggia pitted olives, served with homemade spelt focaccia bread

 

*****

 Gang 2

 

Vrije pizza selectie uit onze assortiment

Free  selection from our pizza menu

 

 

Gang 3

 

Vrije dessert selectie uit onze assortiment

Free  selection from our sweets menu

Menu del Passatore (vanaf 6 pers)

(pasta degustatie menu)

 

3 gangen €43

met  3 gangen pasta degustatie

 

3 gangen €49

met 4 gangen pasta degustatie

 

 

Gang 1

 

Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,

Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 

Duo van Bruschetta(G)(M)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio suace from Bronte.

 

Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW 

Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato, 

Provola Campana, huisgemaakte Piadina.

To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato, Provola cheese, acompanied with Piadina Romagna style.

 

  

 Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M) ****NIEUW****

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread.

 

 

Tagliere di Parma (M)(G)****NIEUW****

Om te delen plankje, Parmaham, Burrata uit Puglia, Tomaatjes,

Taggia ontpitten olijven, geserveerd met spelt Focacciabrood v/h huis.

Platter to share, Parmaham, Burrata from Apulia, cherry tomatoes,

Taggia pitted olives, served with homemade spelt focaccia bread

 

 

*****

Gang 2

Keuze uit 3 of 4 pasta soorten

Please choose 3 or 4 pasta dish

 

 

Gnocchi Pomodoro Fresco e Burrata****Special****

Huisgemaakte aardappeldeegbolletjes, 3 soorten tomatenstructuur, basilicum,

Burratasaus,gegratineerd in de oven.

Homemade potatodough, 3 types of tomato preps, basil,

Burrata sauce,in the oven.

  

 

 

 

Linguine Vongole(G)(W)

Verse vongole, look, olijf olie uit Sicilie, witte wijn

kerstomaten.

Fresh clams, garlic, Sicilian olive oil, 

cherry tomatoes, white wine

 

 

 

 Maccheroncini alla Norma(G) (M)(E)(SD)(Veg.) 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines,

 Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta

 House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines,

 Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta 

 

 

 

Maccheroncini alla Norcina (G)(E)(M)

  Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst,

Portobello's, zwarte truffelsaus

House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage,

Portobello's, black truffel sauce.

 

 

Linguine allo Scoglio(G)(M)(SD)(W)(S)

Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes,
 Look, Tomaten,Witte wijn

Linguine, Prawns, Venus, Mussels,  seafood, 

Garlic, Tomatoes.  white wine

 

 

 

 

Tagliatelle Scampi  e Rapa Rossa***SPECIAL***

Scampis, zachte rodebietsaus, gele tomatjes uit Vesuvius,

gedehydrateerde appelsienzesten

Prawns, redbeet sauce, yellow tomatoes from Vesuvius,

dehydrated orangepeel.

 

 

 ******

 

Gang 3

 

 

 

 Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart

Free  selection from our sweets menu