JAARLIJKS VERLOF/ We are closed on :
w. 31/5/2023 - w. 7/6/2023 INCL.
We zijn terug open op donderdag 8 juni vanaf 12.00 uur
We are open again on Thursday 8 June at 12.00.
Menu Alberto
3 gangen (gang 1 en 2 + nagerecht) €41
3 gangen (gang 1 en 3 + nagerecht) €47
4 gangen - volledige menu €55
Gang 1
Antipasto misto (+/- 2 cvts)(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,
Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW
Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato,
Parmaham, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.
To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato,
Parma ham, Provola cheese, accompanied with Piadina Romagna style.
Tagliere Parma (+/- 2 cvts) (G)(M)
Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes, Taggia olijven,
Huisgemakte spelt focaccia brood.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Duo van Bruschetta (G)(M)(N)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte.
*****
Gang 2
Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -
Max. 3 different pasta dish per table
|
||||||||||
|
Gang 3
Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -
Max. 3 different main dishes per table
Guancia di Manzo ***Special***
Traag gegaard runderwang, cashewnotensaus, Sangiovese, Oesterzwammen,
geserveerd met seizoensgroenten en gevuld aardappel.
Slow cooked beef cheek, cashew sauce, Sangiovese, oyster mushroom,
served with seasonal vegetables and filled potato.
Osso Buco in rosso (G)(SD)
Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen
Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables, served baked potatoes.
Anguilla alla Barese(G)
Gestoofd paling op wijze van Bari , Puglia, met groen en zwarte olijven, laurier, rode ui, witte wijn
gebakken aardappelen, warme groenten
Ombrina in salsa di Rapa Rossa
***Special***
Ombervisfilet (reuze zeebaars van de Middellandse zee) zachte rode bietsaus,
geconfijte tomaatjes gebakken aardappelen, warme groenten
Corvina filet (Seabass family), sweet red beet sauce,
confit tomatoes, baked potatoes, vegetables
Salmone Porro e Zafferano -
Zalmfilet, prei en saffraansaus, verse tomatencoulis
gebakken aardappelen, warme groenten
Salmon filet, leak en saffronsauce, fresh tomato coulis, baked potatoes, vegetables
Saltimbocca alla Romana (G)(M)
Kalfsmedaillons, Parmaham , salie, wittewijn
gebakken krielaardappelen, warme groenten, klassieker uit romeinse keuken,
Veal medaillon, Parmaham, sage, white wine, served with hot vegetables and baked potatoes.
*****
Gang 4
Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart
Free selection from our sweets menu
Menu Ciao Bello
(pizza menu)
3 gangen €35
Gang 1
Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,
Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Duo van Bruschetta(G)(M)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio suace from Bronte.
Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW
Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato,
Parmaham, Provola Campana, huisgemaakte Piadina.
To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato,
Parma ham, Provola cheese, acompanied with Piadina Romagna style.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M) ****NIEUW****
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Tagliere di Parma (M)(G)****NIEUW****
Om te delen plankje, Parmaham, Burrata uit Puglia, Tomaatjes,
Taggia ontpitten olijven, geserveerd met spelt Focacciabrood v/h huis.
Platter to share, Parmaham, Burrata from Apulia, cherry tomatoes,
Taggia pitted olives, served with homemade spelt focaccia bread
*****
Gang 2
Vrije pizza selectie uit onze assortiment
Free selection from our pizza menu
Gang 3
Vrije dessert selectie uit onze assortiment
Free selection from our sweets menu
Menu del Passatore (vanaf 6 pers)
(pasta degustatie menu)
3 gangen €43
met 3 gangen pasta degustatie
3 gangen €49
met 4 gangen pasta degustatie
Gang 1
Antipasto misto(G)(M)(N)(E)(SD)
Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel uit de Italiaanse traditie:
Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, Gemarineerde verse zalm,
Vitello Tonnato, Involtino di Verza, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,
Aubergine Parmigiana.
Duo van Bruschetta(G)(M)
Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje
Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.
Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham, marinated ricotta cheese, pistachio suace from Bronte.
Antipasto Mare e Monti (+/- 2 cvts) NIEUW
Om te delen, Carne Salada uit Trentino (huisgemaakt), gemarineerde zalm, Vitello Tonnato,
Provola Campana, huisgemaakte Piadina.
To share, marinated homemade Carne Salada Trentino style, marinated salmon, Vitello Tonnato, Provola cheese, acompanied with Piadina Romagna style.
Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M) ****NIEUW****
Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Bufala DOP, zongedroogdetomaatjes,
geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.
Platter to share, Salame from Abruzzo, Bufala DOP, sundried tomatoes,
served with homemade spelt focacciabread.
Tagliere di Parma (M)(G)****NIEUW****
Om te delen plankje, Parmaham, Burrata uit Puglia, Tomaatjes,
Taggia ontpitten olijven, geserveerd met spelt Focacciabrood v/h huis.
Platter to share, Parmaham, Burrata from Apulia, cherry tomatoes,
Taggia pitted olives, served with homemade spelt focaccia bread
*****
Gang 2
Keuze uit 3 of 4 pasta soorten
Please choose 3 or 4 pasta dish
|
||||||||||
******
Gang 3
Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart Free selection from our sweets menu |