Voor gepersonaliseerde menu's en speciale aanvragen of informatie (bvb allergenen, aangepaste muziek,..) gelieve ons daarvoor op voorhand te contacteren.

 

N.B. Een menu per tafel en de verschillende keuzen op voorhand doorsturen naar info@imafiosi.com.

Menu n.1 €24 pp

GANG 1:

Crostini Rucola e Ricotta(V)(Warme toastjes met zachte ricotta kaas en rucola)/Vitello Tonnato (Fijn gesneden Kalfsrotionder tonijnsaus v/h huis. Koude bereiding)

GANG 2:

Parmigiana di Melanzane(V)(Aubergine lasagne in de oven)/Penne Amatriciana(Kleine buizen pasta, ui, Guanciale spek, tomaat, witte wijn,licht pikant).

DESSERT:

Affogato(hazelnootijs gedoken in espressokoffie)/ Tiramisu’

 

All in: € 43,-

Aperitief: Martini R-W, Gancia, Punt e Mes, Rosso

Antico, Aperol, Gl.Lambrusco, Fruitsap.of frisdrank

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Menu n.2 €29pp

GANG 1:

Caprese di bufala(V)(Schijfjes buffel mozzarella DOP, tomaten,basilicum, olijfolie)/ Calamari Fritti (Gefrituurde inktvis met tartaar saus)/Prosciutto Toscano DOP (Bord Toscaanse ham-zachtere smaak)

GANG 2 :

Scaloppina ai ferri(Gegrilde kalfmedaillon geparfumeerd met rozemarijn)/Risotto Radicchio e gorgonzola(V) (verwerkt met radicchiosla en gorgonzolakaas-een klassieker)/ Linguine Cozze e Zucchine (Platte spaghetti met mosselen en courgetten,  look, witte wijn)

DESSERT:

Gelato limone e fragola (citroenijs met aardbeiensaus v/h huis)/ Bonet (TypischPiemontees dessert op basis van cacao, caramel en amarettokoekjes)

 

All in: € 48,-

Aperitief:Glas Prosecco, Aperol ijs, Kir, Gin n Tonic of frisdrank

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Menu n.3 €33pp

GANG 1:

Salmone marinato(Verse zalm gemarineerd onder grof zout, kruiden en anijs likeur)/ Parmigiana di Melanzane(V)(Aubergine lasagne in de oven)/Peperoni Ripieni(Gevulde paprika op mediteraanse wijze, gemengd gehakt,kruiden, in de oven)

GANG 2:

Penne alla Norma(V)(Kleine buizen pasta, aubergines,

look, tomaat, Siciliaanse ricotta kaas)/ Bistecca ai ferri al Gorgonzola(Gegrilde dunne lende met gorgonzolasaus,geb. aardapp,warme groenten)/ Spada alla

griglia (Gegrilde Zwaardvis in kruidensaus v/h huis, geb. aardapp. Salade)

DESSERT :

Panna cotta al mango (Piemontees dessert op basis van gekookte room en verse mango coulis v/h huis)/ Formaggi Misti (Bordje Grana,

Taleggio, Pecorino uit Sardinie, Pikante Gorgonzola DOP)

 

All in: € 52,-

 

Aperitief:

Campari ijs, Gancia ijs, Gl. Lambrusco, Zibibbo zoete witte wijn, Kir, Porto R. of frisdrank.

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Menu n.4 €34 pp

GANG 1 :

Saute’ di vongole (Gesauteerde vongole, look, licht pikant, wittewijn) / Minestrone(V)(Klassiekegemengde groenten soep)/ Carpaccio di manzo(Runds carpaccio)

GANG 2:

Paccheri alla Pugliese(V)(Grote buizen pasta, broccoli, look, licht

pikant, olijven, Grana Padano)/Saltimbocca Romana(Kalfsmedaillion, witte wijn, Parmaham,salie)/ Pesce Spada alla Palermitana (Zwaardvisfilet in de oven, geparfumeerde broodkruim, olijfolie puree, warme groenten)

DESSERT:

Gelato al limone e mango (citroenijs en mangocoulis v/h huis)/TiramiSu’

 

All in: € 54,-

 

Aperitief:

Spritz aperol, Gin Bombay Franklin tonic,Gl. Prosecco, Pina Colada, Alc.vrij cocktail

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Menu n.5 €36 pp

GANG 1 :

Antipasto Misto all’italiana(gemengde charcuteries, kazen, groentjes en

andere warme en koude italiaanse hapjes)

GANG 2:

Paccheri allo Scoglio(Grote buizen pasta, scampis,langoestine, zeevruchten, schelpjes,tomaat, look,witte wijn)/Scaloppina alla Bolognese(Kalfsmedaillon gepaneerd op Bolognese wijze, Parmaham, Grana in de

oven.)/Calamari alla griglia(Gegrilde inktvis, geb. aardapp., warme groenten)

DESSERT:

Ananas fresco (Verse gesneden ananas kokosvlokken)/Zuppa

Inglese(Klassieke dessert uit Romagna streek op basis van patisserie crème, cacao,

gedoken koekjes, Alchermes likeur.)

 

All in: € 56,-

 

Aperitief:

Gl. Prosecco, Rosso Antico Vermouth, GinTanqueray F.Tree, Martini Royale of frisdrank.

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Menu n.6 €39 pp

GANG 1 :

Ravioli Ricotta e Spinaci burro e salvia (Huisgemaakte ravioli gevuld

met ricotta en spinazie, boter en salie)/Maltagliati salsiccia e

funghi (huisgemaakte gebroken tagliatelle, gehakt van toscaanseworst, champ.,

witte wijn)

GANG 2:

Ossobuco in rosso(Kalfsschenkel, tomaat, fijn gesneden groentjes in de

oven, gebakk. aardappelen) / Branzino in crosta di zucchine (Zeebaarsfilet onder korst van brood, courget, walnoten, in de oven, gebakk. aardapp., warme groenten)

DESSERT:

Panna cotta Panarea (dessert op basis van gekookte room, vanilleijs, gedoken koekjes, triple Sec, kokosvlokken, ananascoulis v/h huis/Gelato al Limone e caramello(Siciliaanse citroenijs en gekarameliseerde appelsien.

 

All in: € 59,-

 

Aperitief:

Gl. Prosecco, Gl. Lambrusco, Martini Royale w-Rose’, Gin Mombasa Franklin of Alcohol vrij cocktail Bora Bora.

 

Aangepaste witte en rodewijnen ½ fles pp, ½ fles bruis-plat water pp

Koffie - Thee

Kindermenu €13 pp

GANG 1 :

Crostini Bolognese ( warme toastje met Bolognese en Parmigiano)

GANG 2:

Kinder Spagh./Kinder Lasagna/Mini Pizza (lijst mogelijk ingred. Zie ober)/Penne Room en Ham/Gegrilde kalfssneetje met salade en gebakken aardappelen.

DESSERT:

Kinderijs: keuze uit de volgende smaken:

Vanille/Chocolade/Hazelnoot/Witte citroensorbet

 

All in: € 17,-

½ fles bruis-plat water pp of 2x gl.Cola/limonade/icetea/appelsap/ ananassap/ Ace/ Fruitsap

Informatie onder voorbehoud van wijzingingen en prijs aanpassingen.

Nieuwe feestzaal en bar open!