Afhaal - Hoofdgerechten

LUNCH: voor 11.00 uur

DINNER: voor 16.00 uur te bestellen

 

 

Deze gerechten zijn standaard geserveerd met gebakken aardappelen en warme groenten v/d chef 

 

Scaloppina alla Bolognese (G)(M) 

(Op wijze van Bologna, gepaneerd, Parma ham, Grana)

 

19,50

Coniglio alla Cacciatora(SL)

Traag gegaard konijnenbout in de oven, champignons,

Taggia olijven, pijnboompitten, aardappelen, tomaat) 

 

21,50€

Saltimbocca alla romana(G)

Kalfsmedallions, witte wijn, salie, parmaham

 

19,00€

Osso buco con tagliatelle (G)(SL)

Kalfsschenkel, tomaat, fijne groentjes

 

19,90€

Frittura di Paranza alla riminese  - 

Gefrituurd schotel van voornamelijk kleine vissen:

inktvisjes, kleine sephia, spiering, scampi,

St Jacobsvrucht, zeebaarbeel, 

sardientje, geserverd met frisse salade en

tartaarsaus v/h huis

 

22,00€

Orata al forno / alla griglia(+/- 400gr) 

Dorade in de oven, olijven tomaatjes,

pijnboompitten, witte wijn of op de grill

 

23,00€

Porchetta all'abruzzese con patate e rosmarino  ***Special***

Traag gegaard opgevuld speenvarkentje, vlees jus, rozemarijn aardappeltjes, salicornia groentjes

 

24,50€

Bistecca con Cardoncelli e Tartufo Nero - 

Gebakken biefstuk, Boleten paddenstoel, witte wijn en zwarte truffel saus.  Geserveerd met gebakken aardappelen en warme groenten.

 

23,00€

Ombrina con Friarielli e Pacchetelle **Special ***

Ombervis (zeebaars v/d middellandse zee) broccoli stengels, gele tomaatjes uit Vesuvius, groentjes ratatouille wortelmouse

 

23,20

Tagliata di Manzo(M) - 

Biefstuk in schelletjes gesneden,

Grana schilfertjes, Balsamico

19,00€

 

 

 

Groenten Supplement  € 2,00

Gebakken aardappelen supplement € 2,00

Pasta supplement: € 3,00

 

 

 

(G):gluten

(M): melk produkten

(S): schaaldieren

(W): weekdieren

(SL): Selder

 

In geval van allergie gelieve ons personeel bij de bestelling op voorhand te informeren.

In case of an allergy, please inform our staff while ordering.